Termékeink
A Multimpex Europa Zrt. az első számú szaniter beszállító

Ismerje meg Ön is a takarékosság új formáját!

 

HU |  EN

Rólunk


A Multimpex Europa Zrt. 1998-ban alakult. Cégünk fő profilja szaniter termékek kereskedelme. Az elmúlt években multinacionális cégek piacán voltunk jelen, ezen a piacon évről évre töretlenül fejlődött cégünk, ennek a fejlődésnek legfontosabb tényezői a korrekt üzleti viszony kiépítése és a komoly piackutatáson alapuló folyamatos termékkör fejlesztés.

 

Cégünk üzletpolitikájának legfontosabb célkitűzése, hogy az általunk forgalmazott termékek területén piacvezető szerepet érjünk el, ezért folyamatosan bővítjük piaci partnereink számát és fejlesztjük az értékesítési csatornáinkat (nagykereskedelem, webáruház) és az általunk forgalmazott termékeket is.

 

A kínálatunkban szereplő termékeket nem csak a kiemelkedő ár-érték arány, megbízható minőség, esztétikus formavilág jellemzi, hanem egy új szempontnak is megfelelnek. A termékeink nem csak önálló termékként forgalomképesek, hanem harmonikusan illeszkednek egymáshoz a különböző témakörök (szín, alapanyag, forma), ezzel egy komplett rendszert alkotnak. Az így létrejött termékharmóniát azért is tartjuk fontosnak, mert a jelenlegi vásárlói igények egyik meghatározó tényezője, hogy összhangot tudjanak teremteni a különböző termékek között, ezáltal még otthonosabbá, lakhatóbbá tudják az otthonukat varázsolni.  

 

Cégünk összes termékéről és a feltételekről részletes leírást talál weboldalunkon.

 

Ismerje meg Ön is a takarékosság új formáját!

 

Kezdőlap |  Rólunk |  ÁSZF |  Kapcsolat |  Webáruház |  Kosár